preloader_img

Pietersit Ásvány

Pietersitet 1962-ben Afrikában felfedezte fel Sid Pieters. Kevert kék, arany vagy piros színű, természetesen cementált kvarc ásvány.A Pietersitet Sid Pieter 1962-ben mutatta be, miközben Afrikában keresett termőföldet. A felfedezését követően jegyeztette be Nagy-Britannia ásványi nyilvántartásában. Igaz, hogy egész felfedezését 1964 óta nem publikálták. Az anyagot "Pietersit" -nek nevezték. Némi bizonytalanság volt a kővet illetően, mivel gyakran említik a "Vihar kő"-nek, vagy a" sólyomszem"-nek, és azt mondták, hogy valóban az arany Tigrisszem és a kék kvarc kombinációjából jött létre.

Úgy tartották, hogy az ásvány hozzásegít a "mennyek országához", eloszlatva az illúziókat, és segítve a tökéletes lelki egyensúly megtalálását. A Pietersitet általában a lelki gyógyítók használják energiájuk forrásaként.

Pietersit Ásvány

 

Beállítja és egyensúlyba hozza az elmét. Ez a drágakő nagyra becsült a természetgyógyászok körében azon a képességének köszönhetően, hogy motiválja a tobozmirigyet, amely melatonin hormont termel, amely szabályozza az alvást és az alapfunkciókat. Ez azt jelenti, hogy javítja az ösztöneinket, és segít elérni konkrét céljainkat. Úgy vélik a kő erői hozzáférést biztosít számunkra, hogy saját egyéni erőnket és kreativitásunkat kihasználhassuk.

Pietersit színei:

A Pietersit vörös, arany, kék, rozsdás vörös és barna színű. A kékes árnyalatok a baba kéktől az árnyékos éjféli kékig terjedhet. A kínai Pietersit gyakran jelentkezik kék arany színben, kék szegmensekkel, amelyek néha mély aranybarna színűek is.

Pietersit lelőhelyei:

Évekig azt hittek, hogy ez az ásvány csak Namíbiában található. 1993-ban hasonló anyagkészletet találtak Hunan tartományban, Kínában, habár 1997-ig nem jelentek meg a piacon. Úgy véljük, hogy a kínai kitermelés bezárt, és a Namibiai korlátozott mennyiség okozza, hogy a Pietersithez nehéz manapság hozzáférni.

 

Pietersit érzelmek:

A Pietersit egy vallásos aktiváló drágakő, amely segíti az egyént abban, hogy új irányt találjon az előre lépéshez. A Pietersit segíti továbbá a blokkolt vagy inaktívvá vált csatornák újra aktiválását a csakrák rendszerének ösztönzésével, és hogy az energiát a testbe bocsássa. Azt mondják, hogy a Pietersit megragadja a menny birodalmának kulcsait összekapcsolva a lelki birodalmat a mindennapi életünkkel.

Ezen kívül ezek a kövek is óvatosan emlékeztetnek arra, hogy te egy lelki lény vagy, aki az egyén állapotát élvezi. Képessé tesz látni a tanulságokat és az optimista kimenetelét a különböző küzdelmeknek, problémáknak mindennapi életünkben. A Pietersit egy hasznos ásvány az Ákásha Krónikákkal vagy az elmúlt életek való ismerkedés során.

Pietersite kémiai összetétel:

Mi a Pietersit

Pietersit természetes jelentősége:

A Peitersit ásvány különböző fizikai egészségügyi előnyökkel rendelkezik. Úgy működik, hogy segít a folyadékok áramlását a testben, így segítve az anyagcserét. A kő gyógyító tulajdonsága gasztrointesztinális funkciót alakít ki és erősíti az endokrin mirigyeket, mint például az agyalapi mirigy, hasnyálmirigy, herék, petefészkek, mellékvesék és pajzsmirigyek.

Ezenkívül együttműködik a női testrendszerrel, stabilizálja a női hormonokat, a menstruációval járó fájdalmakat, és változó kor tüneteit is enyhíti. Ezeket az állításokat az ásvány a torok csakrán vagy a nyak hátsó részén való ráhelyezése támogatja, amely segít abban, hogy összehangolja a tudatot a lelkünkkel.

Végül általában a bázis-csakrán vagy a lábak mentén használják, ami arra késztet, hogy érzékeny elismerést kapj a Földön olyan mennyei lelki lényként, amely végtelen kreatív irányítással rendelkezik az isteni terven belül. Segítséget nyújt abban, hogy megnyitsd és ötvözd hatalmad a test többi részével, ezzel segítve, hogy megismerd a saját kreativitáshoz rendelkezésre álló fény több dimenzióját.

Más funkciók:

A Pietersit lehetővé teszi, hogy össze kapcsolódj a múlttal. Fizikailag a Pietersit segít abban, hogy megnyugtassa és stimulálja idegrendszert az idegek és az agy támogatásával. Ez is egy jó ásvány, amely használható más magas rezgésű drágakövekkel, mint Moldavit.